Over ons

De Jong Tuinplanten is naast een familiebedrijf ook een moderne duurzame kwekerij gevestigd te Made, Noord- Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in de teelt van bodembedekkende, winterharde tuinplanten in een vierkante 9cm pot.
De afzet van onze visueel aantrekkelijke producten gaat hoofdzakelijk in een conceptmatige verpakking van 6-Packs naar tuincentra in zowel binnen als buitenland.

Jaarlijks gaan er ruim 2 miljoen eigen geteelde bodembedekkers de deur uit, we doen dit met een team van 7 vaste en ca. 10 flexibele arbeidskrachten gedurende het seizoen. Naast de tuincentra mogen we hoveniers, kwekerijen en diverse groothandels mogen wij al jarenlang voorzien van onze bodembedekkers.
 
Door ons ruime assortiment hebben we ruime mogelijkheden om jaarrond een visueel aantrekkelijk produkt aan te kunnen bieden. Ons complete aanbod is uitsluitend voor professionele afnemers te bestellen middels deze webshop.

Daarnaast beschikken we over een comfortabele MPS (Milieu Project Sierteelt) A status, welke een goede indicatie geeft van onze teeltwijze, met een minimum aan bestrijdingsmiddelen. Wij werken dan ook zoveel mogelijk met biologische oplossingen om onze teelten te controleren. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier Naast de MPS certificering zijn we ook GLOBAL GAP gecertificeerd.

banner6p